Wikipedia shqip
Albanian Wikipedia (Albanian: Wikipedia shqip) is the Albanian language edition of Wikipedia started on October 12, 2003. As of January 19, 2012 the Wikipedia has over 40,000 articles and is the 63rd largest Wikipedia.

This is an excerpt from the article Wikipedia shqip from the Wikipedia free encyclopedia. A list of authors is available at Wikipedia.
The article Wikipedia shqip at en.wikipedia.org was accessed 75 times in the last 30 days. (as of: 11/12/2013)
Images on Wikipedia shqip
Preview image:
Original:
Search results from Google and Bing
1
>30
1
Wikipedia shqip - Wikipedia
Wikipedia shqip është varianti shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 52.230 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin ...
sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip
2
>30
2
Wikipedia
Mirësevini në Wikipedia ... 52.298 artikuj në shqip .... Wikipedia (Enciklopedia e lirë), synon krijimin e një enciklopedie të plotë, pa gabime, në të gjitha gjuhët, ...
sq.wikipedia.org/
3
>30
3
Albanian Wikipedia - Wikipedia, the free encyclopedia
Albanian Wikipedia (Albanian: Wikipedia shqip) is the Albanian language edition of Wikipedia started on October 12, 2003. As of January 19, 2012 the ...
en.wikipedia.org/wiki/Albanian_Wikipedia
4
>30
4
Gazeta Shqip - Wikipedia, the free encyclopedia
Gazeta Shqip is a newspaper published in Albania and part of Top Media Group together with Top Albania Radio, Top Gold Radio, part of pay TV platform ...
en.wikipedia.org/wiki/Gazeta_Shqip
5
>30
5
Albanian language - Wikipedia, the free encyclopedia
Albanian (shqip [ʃcip] or gjuha shqipe [ˈɟuha ˈʃcipɛ], meaning Albanian language) is an Indo-European language spoken by ...... (indicative); Ti fliske shqip!
en.wikipedia.org/wiki/Albanian_language
6
>30
6
Mac OS X - Wikipedia
Mac OS X (shqipëtimi mak ou es ten, ose në shqip, mak o së dhjetë) është një linjë e sistemeve operativë grafikë, zhvilluar, tregtuar dhe shitur nga Apple Inc., ...
sq.wikipedia.org/wiki/Mac_OS_X
7
>30
7
Maçu Piçu - Wikipedia
... Machu Picchu : cité perdue des Incas nga Simone Waisbard (Shqip) Qyteti i humbur i inkasve : Maçu Piçu (Machu Picchu (vendbanim, Peru) nga Saimir Lolja  ...
sq.wikipedia.org/wiki/Ma%C3%A7u_Pi%C3%A7u
8
>30
8
Diabetes mellitus - Wikipedia
Diabeti ne mjekësi Diabetes mellitus (DM) (nga greq. διαβαίνειν „depertoj“ dhe lat . mellitus - "mjalte", në shqip njihet edhe si "sëmundja e sheqerit") është ...
sq.wikipedia.org/wiki/Diabetes_mellitus
9
>30
9
Mike Tyson - Wikipedia
Michael Gerard Tyson lindur më 30 Qershor të vitit 1966 në Brooklyn, Nju Jork, në SHBA gjithashtu i njohur si Iron Mike. Gjat karierës së tij profesionale ka ...
sq.wikipedia.org/wiki/Mike_Tyson
10
>30
10
shqip - Wiktionary
shqip m (feminine shqipe) ... हिन्दी · Lietuvių · Limburgs · Magyar · Norsk bokmål · Polski · Română · Русский · Shqip · Suomi · Türkçe · Tiếng Việt · 中文 ...
en.wiktionary.org/wiki/shqip
Search results for "Wikipedia shqip"
Google: approx. 705.000
Wikipedia shqip in science
List of universities in Albania - Wikipedia, the free encyclopedia
This is a list of Albanian Academic Institutions (past and present). Contents. [hide] . 1 Public Universities. 1.1 Universities in Durrës; 1.2 Universities in Tirana (in ...
Harvard University - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia
Harvard University is a private university in Cambridge, Massachusetts, USA and a member of the Ivy League. Harvard was started on September 8, 1636.
Polytechnic University of Tirana - Wikipedia, the free encyclopedia
Rectorate of the Polytechnic University of Tirana, an important Rationalist landmark, ... The university is fully accredited by the Albanian Public Agency for ...
Epoka University - Wikipedia, the free encyclopedia
Epoka University (EU) is a private for-profit university founded in 2007 in Tirana, Albania. The university received accreditation by the Albanian Agency for ...
Bora (ere) - Wikipedia
... e Wikipedias! Merr pjesë në krijimin e enciklopedisë me të madhe në rrjet në gjuhën shqipe. ... Local wind Bora. - University of Tokio press, 155- 165, Tokio.
Albanian Wikipedia - Wikipedia, the free encyclopedia
Albanian Wikipedia (Albanian: Wikipedia shqip) is the Albanian language edition of Wikipedia started on October 12, 2003. As of January 19, 2012 the ...
Albanian language - Wikipedia, the free encyclopedia
Albanian is an Indo-European language spoken by approximately 7.6 million people, primarily in Albania, Kosovo, the Republic of Macedonia, and Greece, but ...
Albanians in the Republic of Macedonia - Wikipedia, the free ...
The Albanian minority lives mostly in the north-western part of the country. .... Education in Albanian language is provided in all levels, including university levels, ...
Albania (Kaukaz) - Wikipedia
Siaps tij Albanët ne Kaukaz ishin një grup pellazg që kishin emigruar prej djepit të ... Bulletin of the School of Oriental and African Studies, University of London, Vol. 15, No ... Robert d'Angély, L'ENIGME,Botimi shqip : Shtëpia Botuese TOENA.
Mark Zuckerberg - Wikipedia
Merr pjesë në krijimin e enciklopedisë me të madhe në rrjet në gjuhën shqipe. ... Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin dhe Chris Hughes në Harvard University.
Books on the term Wikipedia shqip
Pollyanna
Eleanor H. Porter, 2006
This large print title is set in Tieras 16pt font as reccomended by the RNIB.
Discovering Albanian I Workbook
Linda Mëniku, Héctor Campos, 2011
Complete the following text with the appropriate endings, where necessary. Complete the following paragraph with the appropriate forms of the verbs in the simple past. B. Go to Wikipedia shqip (http://sq.wikipedia.org) and do some research.
Banka E Shqip Ris
Lambert M Surhone, Mariam T Tennoe, Susan F Henssonow, 2011
Please note that the content of this book primarily consists of articles available from Wikipedia or other free sources online. Die Banka e Shqip ris (albanisch f r Bank von Albanien) ist die Zentralbank Albaniens.
Sophie's World
Jostein Gaarder, 2010
A phenomenal worldwide bestseller, SOPHIE'S WORLD sets out to draw teenagers into the world of Socrates, Descartes, Spinoza, Hegel and all the great philosophers.
Development of Google searches