Zëri i Popullit
Zëri i Popullit (English: Voice of the People) is an Albanian daily newspaper that was originally founded on August 25, 1942 and led by Enver Hoxha. It became the official newspaper of Albania and was the news and propaganda organ of the Party of Labour. After the People's Socialist Republic of Albania was disbanded in 1992, the paper continued to be published as the press organ of the Socialist Party of Albania.

This is an excerpt from the article Zëri i Popullit from the Wikipedia free encyclopedia. A list of authors is available at Wikipedia.
The article Zëri i Popullit at en.wikipedia.org was accessed 315 times in the last 30 days. (as of: 06/10/2013)
Images on Zëri i Popullit
Preview image:
Original:
Search results from Google and Bing
1
>30
1
Gazeta Zeri i Popullit
Gazeta Zeri i Popullit, Web Faqe Shqiptare ne Internet, Muzike Te Reja, Lajme nga Kosova, Shqiperia, MP3 Falas, Top Albume Muzikore Shqip, Kenge Falas ...
www.zeri-popullit.com/
2
>30
2
Zëri i Popullit - Wikipedia, the free encyclopedia
Zëri i Popullit (English: Voice of the People) is an Albanian daily newspaper that was originally founded on August 25, 1942 which was led by Enver Hoxha. as ...
en.wikipedia.org/wiki/Z%C3%ABri_i_Popullit
3
>30
3
24 ore lajme
Gazete elektronike ne gjuhen shqipe. jep lajme nga Shqiperia,Kosova, maqedonia, ballkani dhe Bota/ Freskohet gjate 24 oreve.
www.24-ore.com/
4
>30
4
Zëri i Popullit | Facebook - Log In
Zëri i Popullit. Zëri i Popullit was merged with this page · Organization ... Content from the Wikipedia article Zëri i Popullit (contributors) licensed under CC-BY-SA ...
www.facebook.com/pages/Z%C3%ABri-i-Popullit/109244062426820?rf=361881853882099
5
>30
5
Zëri i Popullit - Gazetat.com
gazetat.com: Për të lexuar Zëri i Popullit ju lutem ndiqni këtë link. Shtyp...
www.gazetat.com/gazetat/zeri-i-popullit.php
6
>30
6
GAZETA SHQIPTARE - Gazetat me te mira Shqiptare
20 Maj 2011 ... Gazeta Zeri i Popullit drejtor i se ciles eshte Aldrin Dalipi eshte nje e ... Gjithashtu ne gazeten Zeri i Popullit gjejme artikuj te ndryshem sporti ...
www.zbavitje.com/gazeta-shqiptare/
7
>30
7
Zeri i Popullit - History Commons
The Party of Labor of Albania's newspaper, Zeri i Popullit, prints an article on April 8, condemning Yugoslavia's police actions and the treatment of Yugoslav ...
www.historycommons.org/entity.jsp?entity=zeri_i_popullit_1
8
>30
8
ZËRI I POPULLIT” DHE ZËRI I JUSUF GËRVALLËS - Syri 3
PARAFJALË. 1. ARRATISJA. 2. Kush përgjigjet për krimet e gjenocidit në Kosovë ? 3. ZËRI I POPULLIT - ZË I TË GJITHË SHQIPTARËVE. 4. Lajmërimi i ...
www.syri3.com/pdf_fajllat/zeri_popullit_dhe_jusuf_gerevalles.pdf
9
>30
9
Zëri I Popullit - Encyclopedia - The Free Dictionary
Zëri i Popullit. (Voice of the People), an Albanian news-paper, the organ of the Central Committee of the Albanian Workers Party. Published in Tirane six times a ...
encyclopedia2.thefreedictionary.com/Z%C3%ABri+I+Popullit
10
>30
10
Amazon.com: Zeri i Popullit: Books
10 Results ... Concerning the Theses for the Xth Congress of the Italian Communist Party: Article published in the Newspaper 'Zeri i Popullit' November 17-18, ...
www.amazon.com/s?ie=UTF8&field-author=Zeri%20i%20Popullit&page=1&rh=n%3A283155%2Cp_27%3AZeri%20i%20Popullit
Search results for "Zëri i Popullit"
Google: approx. 612.000
Zëri i Popullit in science
About the events in Kosova : articles from 'Zëri i popullit" and other ...
Miami University Libraries · Ask Us: · IM ... University Archives8AM - 4PM ... About the events in Kosova : articles from 'Zëri i Popullit" and other press organs ...
Zeri i Popullit - World University Directory
Click the below link to visit newspaper/magazine website: Zeri i Popullit. Zeri i Popullit is a Newspaper/Magazine published from Albania. Pl be patient...... the ...
Zeri i Popullit - Local Business | Facebook - Log In
Places near Zeri i Popullit ... The city is host to public institutions and private universities, and is the centre of the political, economical, and cultural life of the ...
"Zeri I Popullit" Print Shop | Radio Free Europe/Radio Liberty ...
Open Society Archives at Central European University ... eu/resolve/record/ 2022043/EB921AF760B6EEE3DBC20B1352CF1E36A9C0CB20|title="Zeri I Popullit" ...
Politikere i Albanien
Angjeli graduated in 1980 in Tirana University, Economic Faculty, Finance branch. In '95 he .... 1991 Kryeredaktor ne gazetën "Zëri i Popullit"; 1991-2000 ...
Zeri i Popullit | Newspaper Ranking & Review
7000 newspapers > Albania > Zeri i Popullit's web ranking & review icluding ... 4 International Media & Newspapers · 4 International Colleges & Universities ...
Zeri i Popullit - Research - Herlev Hospital
Herlev Hospital - a part of Copenhagen University Hospital. Zeri i Popullit. Journal. View graph of relations. Zeri i Popullit. Titles. Zeri i Popullit (2011 → …) ...
Development of Google searches


Blog posts on the term
Zëri i Popullit
Mbresa e meditime nga leximi i librit “Sfidat e poetit” i autorit Nuri Dragoj | GAZETA REPUBLIKA
www.gazetarepublika.al/2013/06/mbresa-e-meditime-nga-leximi-i-librit-sfidat-e-poetit-i-autorit-nuri-dragoj/
MAPO
mapo.al/2013/05/23/bardhyl-londo-ju-rrefej-perplasjet-mes-ramiz-alise-dhe-dritero-agollit/
ePapers - Today Online Newspapers(ePapers) List: Zeri i Popullit ePaper - Read Today Zëri i Popullit News e-paper
Zeri i Popullit ePaper Zeri i Popullit ePaper Country : AlbaniaZeri i Popullit ePaper Language : AlbanianZeri i Popullit ePaper Website : Zeri i Popullit ePaper Price : Free Of Cost.
epaperdailynewsepaper.blogspot.com/2012/07/zeri-i-popullit-epaper-read-today-zeri.html
Albinot Maloku: Presidenti i Kosovës të dalë nga vullneti i popullit! | Fuqia e ndryshimit mediatik, zëri i atdheut dhe i patriotizmit shqiptar Nacional Albania
www.nacionalalbania.al/2013/04/albinot-maloku-presidenti-i-kosoves-te-dale-nga-vullneti-i-popullit/
Obama: Në Egjipt u dëgjua zëri i popullit
Egjiptianët kanë festuar gjatë gjithë natës largimin e presidentit Hosni Mubarak, pas 30 vjetësh në pushtet. Presidenti 82-vjeçar dha dorëheqje pas 1...
www.evropaelire.org/content/article/2307018.html
AlbaniaPress.com / ShqiperiaPress.com - ZËRI I POPULLIT, ZËRI I ZOTIT…!
Albania Press / Shqiperia Press është faqe informative e pavarur që ka për qëllim ta informojë opinionin mbarëshqiptar dhe atë ndërkombëtar me rrjedhat aktuale në trevat shqiptare në Ballkan!
www.albaniapress.com/lajme/12728/ZERI-I-POPULLIT-ZERI-I-ZOTIT%E2%80%A6.html
KUR ‘ZËRI I POPULLIT” VIDHET! | Peizazhe të fjalës
ose natyra jo aq të qeta
xhaxhai.wordpress.com/2012/01/19/kur-zeri-i-popullit-vidhet/
Braçe: Si ka mundësi që të gjithë të dehurit sulmojnë Berishën? | Gazeta Tema
www.gazetatema.net/web/2013/06/03/brace-si-ka-mundesi-qe-te-gjithe-te-dehurit-sulmojne-berishen/
Përmbarimi sekuestron 10 milionë lekë nga llogaria e Partisë Socialiste – Gazeta Standard
www.standard.al/permbarimi-sekuestron-10-milione-leke-nga-llogaria-e-partise-socialiste/
Brezhnjevi në Beograd, “Zëri i popullit” rinis sulmet Ballkan 2010-02-10
Brezhnjevi në Beograd, “Zëri i Popullit” rinis sulmetlajm lajme
lajme.shqiperia.com/lajme/artikull/iden/406120/titulli/Brezhnjevi-ne-Beograd-Zeri-i-popullit-rinis-sulmet
123